I doncs... qui són els Hogol?

Hola! Em dic Joan, però molts amics em diuen Hogol perquè m'agraden molt els Hogol i sempre que puc explico les seves històries.
Els Hogol són uns éssers fantàstics que van habitar aquest món fa ja molt de temps. Vivien en un lloc remot i apartat, plàcid i bonic. Potser per això eren persones afables i bondadoses . Alegres i ingènues, intuitives i generoses.
Si et creuessis amb un d'ells pel carrer, segur que no el podries reconèixer perquè el seu aspecte és idèntic al dels humans. L'únic que els fa una mica diferents són els seus ulls, ja que les seves pupil·les són d'un color fosc al centre i un altre més clar al voltant. N'hi ha amb ulls verds i marrons, grisos i blaus ... Els seus ulls són realment bonics, encara que potser encara és més bonica la seva mirada, perquè expressa perfectament la seva bellesa interior .
En l'actualitat ja no queda res d'aquest món ni de tota aquesta cultura. De tota aquesta bona gent només queda una persona: l'últim dels Hogol, que va arribar fins a nosaltres fa també tant de temps que ni ell mateix pot recordar-ho.
Ara viu entre nosaltres i gràcies a ell coneixem el seu món meravellós, les seves històries i la seva música.
Ell sempre diu que dins de cada un de nosaltres viu un Hogol. Aquesta veueta que de vegades sentim. Aquesta bona persona que s'amaga dins del nostre cor i que gairebé mai deixem sortir per por que la facin mal. Per això segurament és més fàcil sentir amb el cor el que és un Hogol que comprendre-ho amb la ment.

 

This template downloaded form free website templates